Program


Karácsonyi koncert Malek Andreával a Mátyás-templomban
2

Karácsonyi koncert Malek Andreával a Mátyás-templomban

Egy olyan csodálatos énekesnővel dolgozhat együtt a Magyar Virtuózok, mint Malek Andrea. A többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas magyar színésznő, és énekesnő idén decemberben a Mátyás-templom falai között egy felejthetetlen koncertélményt nyújt az érdeklődő közönségnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 28. szerda, 20:00

Fellépők:

Malek Andrea

Színes pályája során eljátszhatta a legnagyobb musicalek főszerepeit (Evita, Nyomorultak, Sakk, a Muzsika Hangja, Chicago, Elizabeth, Camelot, Jézus Krisztus Szupersztár, Macskák). Játszott a televízió Szomszédok c. sorozatában, állandó szerepjője volt a zenés műsoroknak. A VOICE Magyarország hangja tehetségkutató versenyen, mint zsűri szerepelt. Számos lemeze jelent meg a musical, pop, jazz és a világzene jegyében. Különböző formációkkal koncertezik az országban. (MA Band, TRIO Midnight, Budapest Jazz Orchestra, Molnár Dixieland Band). Klasszikus képzettségének köszönhetően otthonosan mozog a zene különböző stílusaiban. Énekelt már a bécsi Konzerthausban, a Musikverein patinás színpadán a Tonkünstler Orchester vendégeként, és idén újra örömmel áll a Magyar Virtuózok Kamarazenekarszólistájaként Önök elé a Mátyás templom szentélyében.
 

Magyar Virtuózok Kamarazenekar

1988-ban alapította Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanszékvezető tanára, a főiskolán végzett fiatal tehetséges tanítványaiból. A kamarazenekar több mint 25 éve a magyar komolyzenei élet kiemelkedő szereplője, napjainkban a legtöbbet foglalkoztatott zenekar. A repertoár a Barokktól a 20. századi zenéig terjed. Olyan zeneszerzők művei csendülnek fel koncertjeiken, mint Bach, Vivaldi, Mozart, Haydn, Tchaikovsky, Verdi és Bartók, stb. Megalakulásuktól kezdve igen sikeres külföldi pályafutást mondhat magáénak az együttes, koncerteztek az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Indiában, Dél-Koreában, Dél-Amerikában és Európa majd minden országában. A számtalan koncert meghívásnak köszönhetően a Magyar Virtuózok Kamarazenekar mára a legismertebb zenekarrá nőtte ki magát kategóriájában. A 2013 évtől neves külföldi művészekkel közös hazai koncertek és híres magyar könnyűzenei együttesekkel is együtt dolgoztak. Rendszeresen koncerteznek többek között a Budapest Papp László Sportarénában, a Budapest Kongresszusi Központban, a MÜPÁ-ban, a Mátyás templomban és saját koncerttermükben a Virtuózok Hangversenyteremben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!